نوشته شده توسط : شراره قدمچی

سبك زندگي ما تعيين كننده سلامتي ما و يا بيماري هايي است كه مبتلا مي شويم، در اين مقاله به معرفي روش هايي در زندگي روز مره و يا به عبارت ديگر به سبك زندگي اي ميپردازيم كه مي تواند مشكلات مرتبط با بواسير را بهبود بخشيده و برطرف نمايد.

علت و درمان بواسير هموروييد

 اگر چه بيشتر مردم فكر مي كنند بواسير امري غير طبيعي است، ولي بايد بدانيم كه بواسير مسئله اي است كه بسيار شايع بوده و هر كس ممكن است به دلايل مختلفي به بواسير مبتلا گردد.
ابتلا به بواسير علاوه بر شيوع زياد آن، بيماري خاصي نبوده و مشكل زيادي ايجاد نمي كند. تنها وقتي كه توده هاي هموروئيد بقدري بزرگ شود كه باعث بروز مشكل در زندگي روزمره فرد گردد مي شود گفت كه مسئله غير طبيعي است، در اين حالت، بواسير بعنوان بيماري در نظر گرفته مي شود.
اگر چه هموروئيد يا بواسير در همه رخ مي دهد ولي تقريبا در 4% از جمعيت مبتلايان، مي تواند مسئله بزرگ شده و باعث ايجاد مشكلات جدي شود. بواسير بصورت برابر در زنان و مردان مشاهده و به يك اندازه موجب بروز مشكلات در آنان مي گردد، و اوج شيوع بواسير بين سنين 45 تا 65 سال مي باشد.
چه چيزي باعث ايجاد بواسير مي شود؟
محققان مطمئن نيستند كه چه چيزي باعث بوجود آمدن بواسير مي شود، ولي احتمال مي دهند كه فشار شديد به شكم و روده ها، باعث مي شود كه رگ هاي اطراف مقعد متورم شده و موجب مسدود شدن مسير خون در جريان از طريق آنها گشته، و اين موضوع اين رگ ها را مستعد التهاب مي نمايد.
افزايش فشار بر روي رگها و عروق خوني اطراف مقعد، مي تواند در اثر چاقي، بارداري، ايستادن و يا نشستن براي مدت طولاني، فشار آوردن به خود در توالت، سرفه، عطسه و استفراغ، ايجاد شود. و همچنين نگه داشتن نفس خود به هنگام زور زدن براي انجام يك كار فيزيكي.
بواسير و رژيم غذايي
بياد داشته باشيد كه رژيم غذايي، نقش محوري در ايجاد - و همچنين جلوگيري از - بواسير دارد. افرادي كه به طور مداوم از يك رژيم غذايي با ميزان فيبر بالا پيروي مي كنند، احتمال كمتري براي ابتلا به بواسير دارند، در حالي كه كساني كه، رژيم غذايي با غذاهاي فرآوري شده را ترجيح مي دهند در معرض خطر بيشتري براي ابتلا به بواسير هستند.يك رژيم غذايي كم فيبر مي تواند باعث ايجاد يبوست شود.
نقش رژيم غذايي كم فيبر در ايجاد هموروئيد يا بواسير:
-باعث ايجاد فشار در توالت و اجابت مزاج مي گردد.
- با توليد مدفوع سخت موجب تحريك بيشتر رگهاي متورم  و تشديد بواسير مي گردد.
نقش رژيم غذايي پر فيبر در پيشگيري از هموروئيد يا بواسير:
-توصيه مي شود كه، افراد داراي بواسير و هموروئيد، با افزايش فيبر در رژيم غذايي خود، باعث نرم شدن مدفوع خود گردند.
-فيبر در غذاهاي متعدد از جمله ميوه هاي تازه و خشك شده، سبزيجات، غلات و حبوبات يافت مي شود.
-به طور كلي براي رژيم غذايي مناسب براي هموروييد، 20 تا 30 گرم فيبردر روز توصيه مي شود، در حالي كه در رژيم غذايي معمول ما ايرانيان، كمتر از 15 گرم فيبر موجود مي باشد.
-براي افزايش مصرف فيبر مي توان از فيبر مكمل (پسيليوم، متيل سلولز، يا پلي كاربوفيل كلسيم) نيز استفاده كرد.
-بعنوان نرم كننده هاي مدفوع، افزايش نوشيدن مايعات نيز توصيه مي شود.
نشستن در آب گرم براي درمان بواسير
نشستن در چند ليتر آب گرم، سه بار در روز به مدت 15 تا 20 دقيقه (حمام نشسته)، به كاهش التهاب هموروئيد كمك خواهد كرد.
يك تشت متوسط با ظرفيت 5 تا 10 ليتر آب كه بتوانيد در آن بنشينيد براي اين كار كافي است. آب نبايد خيلي داغ باشد و حرارت 40 درجه مناسب است ( حرارت آب گرم هنگام دوش گرفتن تقريبا 40 درجه مي باشد).
بسيار مهم است كه بعد از هر حمام نشسته، ناحيه مقعد را به طور كامل خشك كنيد تا بدين ترتيب با به حداقل رساندن رطوبت اين ناحيه مانع از تحريك پوست اطراف مقعد شويد.
استفاده از بسته هاي يخ و يا كمپرس سرد در اطراف مقعد نيز براي از بين بردن تورم مفيد مي باشد ولي بياد داشته باشيد كه پس از كمپرس حتما خود را خشك كنيد البته به شرحي كه در زير مي آيد.



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شراره قدمچی

درمان بیماری های هموروئید، فیستول، سینوس :

با گذر جوامع بشری از شکل سنتی به فرم پیشرفته و صنعتی و به تبع آن تغییر در مشاغل به سمت کارهای نشسته و تغییر در عادات غذایی و مصرف غذاهای کم فیبر و پر روغن منجر به بروز بیماری های گوارشی به خصوص یبوست و به دنبال آن بیماری های زیر می گردد ...

نکات کلی راجع به بیماریهای مقعد:

برطبق بررسی های به عمل آمده در مراجعین به مطب که طی یک دوره 7ساله انجام شده است افراد با هر درجه از تحصیلات معمولا دچار هر مشکلی در ناحیه آنال و اطراف آن میشوند و به غلط از آن بعنوان هموروئید یا بواسیر یاد می کنند در حالیکه اکثریت غریب به اتفاق آنان دچار مشکلات دیگر علی الخصوص شقاق(فیشر) می باشند(90%موارد مراجعین به مطب دچار شقاق می باشند و اکثرا با درد و به میزان کمتری با درد و خونریزی مراجعه میکنند) بنابراین توصیه میشود دچار هر علامتی در نشیمنگاه هستید حتما قسمت فیشر یا شقاق را مطالعه نمائید. واقعیت بعدی آماری حکایت از خود درمانی ویا توصیه درمانی ازطریق اطرافیان می باشد بطوریکه اکثرا قبل از مراجعه به پزشک یک یا چنددوره از پماد و قرص به توصیه اطرافیان و از داروخانه تهیه و استفاده می کنند که نه تنها موثر نبوده بلکه منجر به و باعث پیشرفت بیماری می گردد.



:: برچسب‌ها: بواسیر ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شراره قدمچی

روش کولونوسکوپی پرکاربردترین روش برای تشخیص و درمان وجود خون در مدفوع است. اغلب روش‌های کولونوسکوپی پس از مصرف ملین‌های خوراکی به منظور پاکسازی روده از مدفوع، خون و لخته‌های خونی صورت می‌گیرد. با این حال، در وضعیت‌های اضطراری، برای مثال وقتی که خونریزی شدید و مستمر است، پزشک تصمیم می‌گیرد بدون پاکسازی روده بزرگ یک کولونوسکوپی اضطراری انجام دهد و مشکل را متوجه شود. وقتی پزشکی ماهر و با تجربه این کار را انجام دهد، خطر کولونوسکوپی اضطراری و اختیاری بسیار کم است (انسداد روده، شایع‌ترین عوارض این روش بسیار نادر است). مزایای این روش معمولا بیشتر از عوارض آن است.کولونوسکوپی برای تشخیص علت و تعیین محل خونریزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تعیین محل خونریزی در خونریزی ناشی از دیورتیکول بسیار اهمیت دارد. با وجود این که اغلب خونریزی های ناشی از دیورتیکول خود به خود و بدون نیاز به درمان جراحی متوقف می‌شوند، بیماران مبتلا به خونریزی دیورتیکول مستمر یا مکرر شدید برای از بین بردن دیورتیکول دچار خونریزی باید جراحی انجام دهد. از آنجایی که بیمار چندین دیورتیکول در سراسر روده دارد، با استفاده از روش کولونوسکوپی می‌توان مشخص کرد که قبل از جراحی کدام دیورتیکول دچار خونریزی شده است. وقتی پزشک از محل دقیق دیورتیکول دچار خونریزی اطلاع نداشته باشد، باید بخش زیادی از روده را برش دهد (که به اندازه جداسازی بخش کوچکی از روده مطلوب نیست) تا مطمئن شود که دیورتیکول دچار خونریزی جدا شده است.این روش بسیار علمی و پرکاربرد است

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : شراره قدمچی

مواظب باشید بواسیر را با ترک یا شقاق یا فیشر اشتباه نگیرید وگرنه مدتها روی یک بیماری تمرکز میکنید درحالی که بیماری اصلی چیز دیگری است. بعضی وقتها ترک یا شقاق با چشم دیده نمیشود وعلایم آن مشابه بواسیر است که ممکن است به اشتباه بیافتید.
در بواسیر درد به هنگام دفع است ولی در ترک، معمولا درد یکی دو ساعت پس از دفع شروع میشود و چند ساعت ادامه دارد. در ایتدا ممکن است با ترشحات بزاقی در مقعد همراه باشد ولی بعد تبدیل به ترشحات زرد رنگ (چرکی) و گاهی خونابه میشود. ممکن است یک برآمدگی سوزک مانند در مقعد نشانه وجود آن باشد. برای درمان آن پماد آنتی فیشر استفاده میشود. استفاده زیاد از پمادها ممکن است باعث خارش و درد در مقعد شود و رنگ پوست محل هم سرخ شده و حالت حساسیت ایجاد شود.

بهترین و عالی ترین درمان برای آن تنقیه یا استعمال و مالیدن روغن زیتون به مقعد است. آن هم حدود کمتر از نیم ساعت قبل از دفع. یعنی به کمک یک سرنگ (بدون سر فلزی آن) مقداری روغن زیتون یا آب به ابتدای روده بزرگ وارد کردن. من صد بار اینکار را کرده ام و خطری نداشته است. با تحریک نشدن و ترک نخوردن مجدد زخم، دردی نخواهید داشت. ولی ممکن است ترشحات ادامه یابد. لطفاٌ نظر دهید.

 

درمان بواسیر



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 شهريور 1395 | نظرات ()

طراحی سایت
طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی
www.webcando.ir

تابلو سازی
خدمات تابلو سازی پرکاس
perkasco.com

درمان بواسیر
درمان بواسیر با آخرین متد
clinicdarman.com/بواسیر-هموروئید/درمان-بواسیر/

شبیه ساز پرواز
خرید تجهیزات پرواز و شبیه سازی
www.irfly.ir

درمان هموروئيد با لیزر
درمان بواسیر با لیزر و هموروئید
clinicdarman.com/بواسیر-و-هموروئید/جراحی-هموروئید/

طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی دکوراسیون داخلی و منزل چید فرم
www.chidform.com/

نمای چوب
ترمووود و چوب نمای شرکت بریج
www.bridgeco.ir/

شقاق چیست
همه چیز درباره شقاق
www.darmancolorectal.com/fissure

فیشر
همه چیز درباره فیشر
www.darmancolorectal.com/fissure


طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
www.webcando.ir/web-design/marketing-site-design.html